BejelentésMezőhéki igazmondó!
Ami a szíveden, az a szádon!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Szavazás
A szólás szabadsága


Üdvözlet mindenkinek az oldalon!


Ez a fórum azon egyszerű okból jött létre, mivel a helyi önkormányzat által működtetett honlapon letiltották a szabad véleménynyilvánítás ezen formáját!


Itt az igazi MEZŐHÉK LÁTHATÓ és OLVASHATÓ, természetesen cenzúrázás nélkül!


A bal oldalon mindig egy aktuális témával kapcsolatban lehet szavazni!

Hosszabb hozzászólás a vendégkönyv menüpont alatt írható!


Keresés a honlaponHírek
Emelkedtek az árak

A fogyasztói árak az idén márciusban 4,5 százalékkal emelkedtek az előző év márciushoz viszonyítva, és 1,1 százalékkal haladták meg a 2011. februári szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Jogaikat követelték a rendőrök a Parlamentnél

Figyelemfelkeltő demonstrációt tartottak a rendőrök a Parlament mellett, a Kossuth szobornál. A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete a többi fegyveres és rendvédelmi szervhez hasonlóan szerzett jogaik csorbítása ellen hirdetett tüntetést.

Nem nőtt a veszély Fukushimában

Az, hogy a nukleáris eseményeket rangsoroló (INES) skálán ötösről a legmagasabb, hetes fokozatúra emelték a fukusimai atomerőműben bekövetkezett katasztrófa minősítését, nem azt jelenti, hogy nőtt a veszély, vagy újabb fejlemények történtek - mondta Aszódi Attila egyetemi docens. Az új besorolás mögött az áll, hogy összegezték és újraértékelték a történteket.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!